Sony PlayStation 4 нищівно обвалиться в ціні в два рази

Найпопулярнішою ігровою приставкою свого часу абсолютно точно є Sony PlayStation 4, а випущена на ринок вона була ще в 2013 році. З тих самих пір вона вважається новітньої консоллю сучасності, але залишатися такою їй залишилося ще не надто довго. Вся справа в тому, що вже в 2020 році на ринок вийде PS5, а на тлі такої інформації продажу старої PS4 стали сильно падати, адже мало хто хоче купити собі такий пристрій, який застаріє вже через 1 – 2 роки після покупки, нехай воно і продовжить повною мірою працювати.

Проте, купувати зараз Sony PlayStation 4 насправді не варто, в чому переконаний відомий інсайдер Майкл Паркер. За його словами, ігрова приставка нинішнього покоління вже в травні-червні 2019 року нищівно впаде в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Відомо, що трапиться це в першу чергу через зниження попиту, а вдвічі зменшена ціна дозволить зробити PS4 знову цікавою для широкого кола покупців по всьому світу, причому зберігатися до неї інтерес в такому випадку буде навіть після виходу консолі наступного покоління.

Таким чином, якщо в даний час купити дану ігрову приставку можна за $ 349 – $ 399, то вже незабаром бажаючим купити її базову модифікацію викласти доведеться вдвічі менше – $ 200, а це означає, що її покупка обійдеться всього в 13 000 рублів. Це дуже навіть непогана сума грошей, особливо для тих, хто вже давно мріє купити собі PS4, але не може цього зробити через сильно завищеною вартістю в даний час. Відомо, що консоль нинішнього покоління впаде в ціні виключно заради того, щоб зберегти на неї високий попит.

Експерт переконаний, що Sony переслідує одну мету – зробити PlayStation 4 затребуваною з боку покупців хоча б до анонсу нової консолі, а така буде представлена ​​в червні 2020 року. Всі покупці PS4, які зможуть купити її за $ 200, також отримають можливість купити безліч відеоігор за ціною не вище $ 20, а це дуже навіть вигідне і привабливу пропозицію, адже за більш ніж п’ять років перебування на ринку для даної консолі встигли випустити понад півтори тисячі якісних ігор абсолютно різних жанрів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.