Microsoft представила версію AR-гарнітури HoloLens 2 для розробників

Microsoft анонсувала нову версію власної гарнітури доповненої реальності HoloLens 2 Development Edition для розробників. Стандартна модель  вже була раніше презентована на виставці MWC 2019 в Барселоні.

Комплект поставки включатиме в себе саму гарнітуру, кредити для хмарної платформи Azure і безкоштовні тримісячні пробні версії Unity Pro і плагіна Unity PiXYZ для перенесення візуалізацій на движок Unity. 

Компанія також пообіцяла додати підтримку Unreal Engine 4 вже в кінці поточного місяця. Останнє особливо важливо для розробників. Тепер додатки зможуть демонструвати реалістичні рендери високої якості, що має значення для професійних завдань в проектуванні, дизайні та архітектурі.

Генеральний директор Industrial в Unity Тім Мак Доно також вважає, що поява движка в HoloLens 2 позначиться позитивно на роботі клієнтів.

Додавання плагінів Unity Pro і PiXYZ в HoloLens 2 Development Edition дає підприємствам можливість створювати інтерактивні 2D, 3D, VR і AR інтерактивні додатки, дозволяючи імпортувати і готувати дані проектування в режимі реального часу.

Щоб скористатися всіма можливостями новинки, необхідно бути учасником програми Microsoft Mixed Reality Developer.

Вартість пристрою відповідає ціні споживчої версії – 3500 доларів, а старт продажів повинен відбутися пізніше в цьому році. Можна взяти гарнітуру в розстрочку за 99 доларів на місяць.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.