Користувачі Xiaomi Redmi Note 7 знайшли спосіб потужно прокачати якість звуку в навушниках

Xiaomi дискримінує регіони. Redmi Note 7 – найпопулярніший бюджетник на ринку. Сукупність топових специфікацій і невисокої ціни привела до того, що Note 7 варто брати всім користувачам з бюджетом до 6000 гривень у разі, якщо не важливий модуль NFC.

Але і крім відсутності модуля безконтактної оплати у девайса є неприємні проблеми. Наприклад, майже всі покупці свіжого Redmi вкрай розчаровані якістю звучання в навушниках. Телефон звучить досить тихо і навіть глухо, а маніпуляції з вбудованим еквалайзером взагалі не допомагають.

Завжди є варіант хильнути кастом або патч на кшталт ViperFX, але для більшої частини аудиторії це занадто складна процедура.

Однак є і більш простий метод. Дослідним шляхом умільці з’ясували, що він ледь чутний – наслідок низькоякісної адаптації під міжнародний ринок. Закони ЄС вимагають, щоб максимальна гучність відтворення смартфона була обмежена. І в спробі задовольнити вимоги європейських стандартів китайці геть зіпсували якість звучання.

«Урізані» настройки включені за замовчуванням для більшості регіонів, включаючи Украъну. Але для деяких ринків, де держава не пред’являє до виробників цих абсурдних вимог, Xiaomi зробила виключення.

Тому якщо хочете істотно прокачати якість звуку в навушниках на Redmi Note 7, заходите в налаштування, і міняйте регіон на «Сінгапур». Для покупців з багатого півострова Xiaomi включає неурезанний звук, який вичавлює максимум з вбудованого в Snapdragon 660 перетворювача.

Чому не можна спочатку зробити якісно – не дуже зрозуміло. Адже у Apple, Samsung і LG зі звуком з навушників таких проблем немає. Але поки варто порадіти, що повернути гарне звучання можна такої нескладної маніпуляцією. Спасибі геніям, які виявили цей лайфхак.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.