Samsung Galaxy S10 почав вибухати

Кілька років тому компанія Samsung випустила на ринок флагманський смартфон Galaxy Note 7, але в кінцевому підсумку його довелося знімати з продажу, так як він масово займаються і вибухав у користувачів по всьому світу. Судячи з усього, флагман Samsung Galaxy S10 повторить його долю, тому що сьогодні, 1 травня 2019 року, був зафіксований перший випадок вибуху даного мобільного пристрою, що володіє підтримкою 5G. На щастя, обійшлося без постраждалих, але сам телефон за велику суму грошей не підлягає ремонту або ж відновленню.

Вибухнув саме Samsung Galaxy S10 5G, тобто такий смартфон, який здатний підключатися до мереж п’ятого покоління. Цей мобільний пристрій має четверний основний модуль камери, з акумулятором підвищеної ємності і величезним 6,7-дюймовий Dynamic AMOLED-екраном. Як стверджує власник телефону, який вибухнув без видимих ​​на те причин, він придбав його собі кілька днів тому в числі тих, хто оформляв попереднє замовлення.

Мобільний пристрій заряджався виключно оригінальним зарядним пристроєм з комплекту поставки. Власник смартфона звернувся в сервісний центр компанії, але там йому відмовили в заміні, пославшись на те, що телефон вийшов з ладу в результаті зовнішніх пошкоджень. Втім, як можна легко помітити на опублікованій в мережі фотографії, таких на корпусі немає, а єдине, що є – сліди від вибуху.

При цьому користувач зазначає, що телефон один раз впав у нього зі столу на підлогу, тобто з висоти не більше ніж один метр, але ніяких ушкоджень при цьому Samsung Galaxy S10 5G не отримав. Потерпілий сподівається, що виробник відшкодує йому гроші за мобільний пристрій, а якщо цього не станеться, він має намір звернутися до суду для проведення повноцінного розслідування, адже мобільний пристрій коштує близько $ 1400.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.