Facebook Messenger – десктопних програм і полегшені мобільні версії

На конференції F8 2019 були анонсовані дві великі новини щодо Facebook Messenger: поява десктопного додатка, а також полегшена версія програми для пристроїв на iOS.

Десктопних програм Facebook Messenger

Уже до кінця цього року компанія пообіцяла випустити десктопну версію власного додатка Messenger для Windows і macOS. У настільної версії будуть доступні всі основні функції мобільної версії, включаючи аудіо і відеодзвінки.

Людям хочеться безперешкодно відправляти повідомлення з будь-якого пристрою. Іноді їм потрібно трохи більше простору, де вони б змогли ними ділитися і спілкуватися з людьми, які для них найбільш дорогі.

Новий додаток зможе стати вигідним місцем для потенційних рекламодавців. Крім того, Messenger може виявитися більш привабливим для бізнес-сегменту, дозволяючи співробітникам обмінюватися повідомленнями поза браузером і легко контактувати з клієнтами.

Очікується, що вихід настільного додатку відбудеться протягом 2019 року.

Полегшений Facebook Messenger

Настають масштабні зміни і для мобільного додатка Facebook Messenger. Представники компанії оголосили, що в рамках проекту LightSpeed ​​програма буде важити всього 30 МБ, що становить 20 відсотків від поточного розміру. Нова версія, за словами розробників, була повністю переосмислена і створена з нуля.

Перевантаженість месенджера останнім часом стала активно позначатися на продуктивності пристроїв і забезпеченні зручності користування, особливо, на слабких девайсах. Численні платежі, ігри і боти приводили до проблем в роботі.

У месенджера вже є додаток Facebook Lite, розроблений спеціально для малопотужних смартфонів.

Крім того, в рамках заходу Марк Цукерберг презентував новий дизайн Facebook в стилі мінімалізм.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.