Топ-5 безкоштовних ігор в App Store, які вам точно сподобаються

Вихідні – вдалий час для того, щоб спробувати для себе щось нове. Ми зібрали п’ять незвичайних ігор в App Store, які можна скачати безкоштовно.

The Battle of Polytopia

Гравець починає з управління маленьким плем’ям і створення першого поселення, але при грамотному керівництві в його руках опиняється власна армія, і він може побудувати власну потужну імперію. Розширюйте володіння, відкриваючи нові території – на них можуть знаходитися народи, з якими можна об’єднуватися, і скарби, які стануть в нагоді для розвитку власної держави.

DATA WING

Ще одна гра, присвячена космічним кораблям, нагадає про галактичні епопеї, знайомі багатьом із самого дитинства. 2D і вигляд зверху – саме з цього ракурсу буде видно міні-ракети, якими належить управляти гравцеві. Його мета – прийти до фінішу першим, набравши максимальну швидкість і обігнавши всіх суперників на своєму шляху.

Clash Royale

Одна з найпопулярніших ігор в App Store – вона затребувана лише небагато чим менше, ніж Fortnite ( залежність від якої лікарі не так давно прирівняли до наркотичної ). Суть гри полягає в участі в дуелях: суперник вибирається по випадковій карті, яку користувач витягує з колоди. У процесі гри відкривається доступ до нових заклинань, які гравець може використовувати під час боїв.

South Park: Phone Destroyer

Гра по культовому мультсеріалу «Південний парк». У ній потрібно просто рухатися, руйнуючи все на своєму шляху: чим більше об’єктів Ви знищите, тим більше отримаєте очок. При цьому, потрібно відбиватися від численних ворогів. Простий інтерфейс доповнює задоволення від графіки, яка майже повністю відтворює стиль популярного мультфільму.

Dungeon Hunter 5

Дія гри розгортається у вигаданій імперії Валента. Користувачеві необхідно захищати належну йому територію від ворогів. Чим більше суперників Ви переможете, тим більше отримаєте бонусів. Їх можна використовувати для поліпшення навичок своїх бійців і отримання нових видів зброї, в тому числі магічних заклинань.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.