Представлений Nubia Red Magic 3 з активною системою охолодження

28 квітня китайська компанія Nubia представила свій новий ігровий смартфон Red Magic 3. Новинка перша у світі отримала кулер відцентрового типу, вбудований в корпус.

Пристрій комплектується чіпсетом Snapdragon 855, акумулятором потужністю 5000 мАг і 6,65-дюймовим AMOLED-дисплеєм, що підтримує технологію DC Dimming, яка регулює вольтаж управління підсвічуванням з наступним регулюванням яскравості в залежності від навколишнього середовища.

Основна камера Red Magic 3 з датчиком Sony IMX586 на 48 Мп, а фронтальна – 16 Мп. Смартфон працює під управлінням Android 9 Pie з оболонкою RedMagic OS 2.0. Остання була спеціально створена для оптимізації ігр та додаткових режимів, наприклад, захоплення екрану і підтримка додаткових сенсорних клавіш.

Система охолодження використовує вентилятор, що обертається зі швидкістю 14 тисяч об / хв. За словами виробника, термін служби кулера досягає 30 тисяч годин.  

Автономність в 3D-іграх досягає 8,5 години, при перегляді відео – 9 годин і 15 хвилин, а при використанні браузера – приблизно 13,5 години. Підтримується і швидка зарядка потужністю 27 Вт.

У Китаї Red Magic 3 вийде в продаж з 3 травня в чорному і червоному кольорах. Придбати смартфон можна в трьох комплектаціях: 

6+64 гб,

6+128 гб,

8+128 гб.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.