Meizu презентувала бездротові наушники POP2 – аналог AirPods 2, але в чотири рази дешевше

Компанія Meizu провела в Китаї спеціальний захід, на якому представила свій новий продукт – бездротові навушники AirPods 2. Пристрій одразу ж записано в конкуренти Apple AirPods, причому конкурент вийшов досить сильним.

 

POP2 підтримують інтерфейс Bluetooth 5.0: за даними самих творців швидкість з’єднання збільшилася на 50%, стабільність підвищилася на 80%, а час автономної роботи і зовсім зросла в 2,3 рази – навушники на повному заряді власних акумуляторів працюють до 8 годин, а якщо взяти можливість підзарядки за рахунок чохла, то автономність досягає 24 годин. У компанії навіть вважають, що POP2 можуть виявитися кращими бездротовими навушниками в плані автономності.

Як і в інших моделях, тут присутній система інтелектуального шумозаглушення і спрощена система управління – за допомогою одного натискання (one-touch control). Навушники оснащені графеновой діафрагмою і забезпечують «чисте і природне звучання». Маса самих навушників складає всього 5,4 грама, від бризок вони захищені відповідно до ступеня IPX5.

Meizu POP2 можна буде купити в Китаї вже починаючи з сьогоднішнього вечора. Вартість вже оголошена – $ 60.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.