Прошивка MIUI 11 для смартфонів Xiaomi отримала довгоочікувану функцію

Головним плюсом всіх мобільних пристроїв на базі операційної системи Android завжди була їхня відкритість і можливість кастомізації, що звичайно ж є просто величезним плюсом. Проте, поступово виробники електроніки роблять своє фірмове ПО більш схожим на iOS, де користувачам доступні лише якісь обмежені можливості. На щастя, компанія Xiaomi вирішила одуматися і впровадити в прошивку MIUI 11 довгоочікувану функцію, яку багато хто вважає дуже необхідною.

Сьогодні, 28 квітня 2019 року, глава китайської корпорації Xiaomi Лей Цзюнь опублікував в соціальній мережі Weibo інформацію про те, що вже зовсім скоро для фірмових мобільних пристроїв бренду буде випущена нова прошивка, яка принесе з собою довгоочікувану функцію, про появу якої ось вже як більш двох місяців мріють багато користувачів. Повідомляється, що в першу чергу встановлено останню версію вийде для флагманів Mi 9 і Mi 9 SE, а потім воно стане доступним на більш доступних за ціною мобільних пристроях.

Швидше за все, мова йде про прошивці MIUI 11, анонс якої очікується саме в травні, коли і трапиться реліз її першої тестової збірки. Повідомляється, що всім користувачам нададуть спеціальну настройку, що дозволяє приховати значок вбудованого в дисплей сканера відбитків пальців на екрані блокування. З якихось незрозумілих причин він не подобається більш ніж половині власників смартфонів Xiaomi, тому мільйони користувачів просять зробити так, щоб його можна було раз і назавжди приховати.

Як повідомив глава Xiaomi, спочатку компанія навіть не думала про те, що комусь наявність такої особливості може припасти не до смаку, але на прохання користувачів було вирішено надати всім власникам фірмових мобільних пристроїв можливість самостійно вирішувати, який зовнішній вигляд екрану блокування використовувати. Очікується, що прошивка MIUI 11 у вигляді тестової збірки вийде вже через 1 – 2 місяці, тоді як релізу її фінальної остаточної версії чекати доведеться до осені 2019 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.