Зовсім скоро Sony PlayStation 4 впаде в ціні до рекордного низького рівня

Все більше і більше людей по всьому світу вважають за краще проводити свій вільний час за грою в будь-які відеоігри, так як це легко, зручно і безпечно, адже ймовірність травмувати себе сягає нулю, на відмінно від, наприклад, якогось виду спорту. Зараз на ринку можна знайти кілька різних ігрових приставок, але найпопулярнішою серед таких є Sony PlayStation 4, однак попит на неї в 2019 році почав падати. Зважаючи на це виробник шукає способи, як підвищити попит на PS4.

Як стало відомо сьогодні, 26 квітня 2019 роки від відомого галузевого аналітика Майкла Пактер, який раніше вже неодноразово повідомляв достовірні відомості про майбутні продукти ряду ігрових компаній, консоль Sony PlayStation 4 в недалекому майбутньому нищівно впаде в ціні, ставши набагато дешевше, ніж в теперішній час. Повідомляється, що якщо зараз приставка продають за $ 349 – $ 399, то вже незабаром придбати її всі бажаючі зможуть за $ 200, а це зовсім скромна сума грошей.

Само собою, що за такою ціною вдасться купити базову версію PS4, яка містить тільки один геймпад, а також накопичувач на 512 ГБ. Втім, більшості покупців цього виявиться більш ніж достатньо, а при необхідності все інше можна буде докупити окремо, аж до зовнішнього жорсткого диска. Цінник Sony PlayStation 4 на рівні $ 200 повинен бути встановлений вже в другому кварталі 2019 року, тобто в травні-червні нинішнього року, вважає аналітик. На його думку, тільки таким чином виробник зможе врятувати ситуацію зі знижують продажами.

Таким чином, в даний час від покупки ігрової консолі PS4, напевно, краще відмовитися, так як вже незабаром вона стане значно дешевше, ніж раніше, але за умови, що експерт галузі прав в своїх прогнозах. Цілком собі очевидно, що при ціннику на рівні 200 доларівігрова приставка Sony PlayStation 4 буде користуватися серед покупців популярністю навіть після початку продажів PS5, яка повинна бути анонсована і випущена на ринок вже в 2020 році, тобто досить скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.