Головна особливість Sony PlayStation 5 вразила всіх фанатів

Попит на ігрові приставки по всьому світу стрімко зростає, і це має відразу кілька причин, головна серед яких полягає в тому, що все більше і більше людей вважають за краще проводити свій вільний час за грою в ті чи інші відеоігри. Уже в найближчі півтора року на ринок повинна вийти консоль Sony PlayStation 5, а приписують їй безліч найрізноманітніших особливостей, всі з яких гарантовано порадують всіх покупців, але серед таких виявиться одна головна, і вона абсолютно точно сильно здивує кожного, хто стане власником PS5 .

Як стало відомо від надійного джерела, приставка наступного покоління від компанії Sony зможе похвалитися топовим технічним оснащенням від компанії AMD, а включати в себе воно буде процесор і графічну карту. Загальна сумарна потужність консолі виявиться на рівні 14 терафлопс, але головна особливість PS5 полягає зовсім не в цьому, а в тому програмному забезпеченні, яке встановлено на всі електронний пристрій. Розробники зробили так, щоб у всіх покупців новинки були практично безмежні можливості.

Повідомляється, що всі власники Sony PlayStation 5 зможуть запускати будь-які ігри від PS4, просто завантажуючи їх з магазину PS Store. Розробникам таких відеоігор не доведеться вносити в них ніяких змін, тому що працювати все буде в режимі сумісності, і це гарантовано порадує всіх, хто купить собі PS5. Дана ігрова приставка стане першим продуктом японської корпорації, який сумісний з іграми від попереднього покоління. Запускати на PS3 гри від PS2 не можна, також як на PlayStation 4 такі від PlayStation 3.

За рахунок всього цього кожен, хто купить собі ігрову приставку нового покоління, може розраховувати на можливість грати в більш ніж дві тисячі відеоігор, випущених для PS4 за більш ніж п’ять років її перебування на ринку. Цілком собі очевидно, що це гарантовано порадує всіх покупців Sony PlayStation 5, адже тримати дві консолі будинку за рахунок цього не доведеться. Щоб грати у відеоігри в режимі сумісності на них не доведеться витрачати гроші додатково – потрібно лише увійти в свій аккаунт PSN і зробити завантаження.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.