Додаток Google Fit вийшов на iOS

Власники iPhone і Apple Watch тепер теж можуть відстежувати фізичну активність і стежити за станом свого здоров’я. Додаток для відстеження фізичної активності Google Fit нарешті вийшло на iOS. Відзначимо, що програма з’явилася в 2014 році і спочатку була доступна тільки на Android і Wear OS. За цей час додаток зазнало безліч змін, проте з останнім великим оновленням, випущеним в минулому році, воно стало максимально простим у використанні.

Вже сьогодні власники iOS-пристроїв можуть відстежувати свої бали кардиотренировок і хвилини активності, що є кращим способом для формування здорових звичок протягом дня. Бали допомагають досягати щоденних цілей, мотивують користувачів більше рухатися, дотримуватися рекомендованих фізичних навантажень і вести більш активний і здоровий спосіб життя. Така мотивація дуже корисна, якщо ви хочете займатися спортом, але не маєте достатньо сили волі, щоб робити це регулярно.

Що важливіше, Google Fit дозволяє користувачам відстежувати свої успіхи протягом дня за допомогою різних сторонніх додатків. Наприклад, Apple Health, Sleep Cycle, Nike Run Club і Headspace можна синхронізувати з Google Fit, щоб забезпечити більш цілісне уявлення про вашої активності та стан здоров’я в цілому. Ви також можете бачити, скільки балів кардиотренировок і хвилин активностей ви отримуєте в інших видах діяльності. Плюс до цього, якщо у вас є Apple Watch, Google Fit також буде відслідковувати всі ваші тренування. Додаток Google Fit для iOS вже можна скачати в App Store.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.