Samsung Galaxy Fold з тріском провалився

Популярність смартфонів збільшується вже десять років поспіль, і майже напевно ситуація буде розвиватися так і далі, принаймні в найближчі кілька років. Підстьобнути попит на подібні електронні пристрої можуть складні телефони, яких в даний час існує всього два – Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold. Якщо з першим все ніби як нормально, то в випадку з другим виникли проблеми ще навіть до початку продажів. У зв’язку з цим компанія-виробник відкликала всі демонстраційні зразки свого нового флагмана.

Минулого тижня Samsung розіслала журналістам по всьому світу тестові зразки Galaxy Fold, тобто складного смартфона з гнучким екраном. Зроблено це було заради того, щоб експерти могли протестувати новинку до початку продажів і розповісти про неї свою думку. Проте, все це закінчилося далеко не так, як планував виробник. Почали масово надходити скарги на те, що дорогий флагман за $ 2000. виходить з ладу, в результаті чого їм стає неможливо користуватися. Це дуже сильно «підірвало» довіру користувачів до відомого бренду.

Як підсумок, компанія Samsung вирішила відкликати всі видані та надані зразки Galaxy Fold, щоб більше повідомлення про проблеми не надходили. Кожен телефон буде протестований експертами, щоб з’ясувати причину масових неполадок. Крім того, крім цього, південнокорейська корпорація відклала випуск даного смартфона на ринок і скасувала його презентацію в Китаї. Все це вказує на те, що проблеми є дуже значними, тому початок продажів даного телефону в США та інших країнах світу тепер під питанням.

Головна проблема в тому, що дисплей вкрай швидко виходить з ладу. У деяких журналістів це сталося через кілька годин, а у кого-то на наступній день після початку використання. У ряді випадків відмовляє одна з двох частин дисплея, хоча іноді починають постійно відображатися зелені смуги. У всьому цьому, що цілком собі очевидно, немає нічого хорошого, однак потрібно розуміти, що Samsung намагається врятувати ситуацію, адже з кожним днем ​​охочих купити Galaxy Fold буде все менше і менше, тому що навряд чи хтось хоче купити смартфон за $ 2000 і зіткнутися з тим, що він зламається вже на наступний день.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.