Оголошена дата презентації OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, і їх можна отримати безкоштовно

Вже незабаром на ринок вийдуть нові флагманські смартфони на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855. Вони отримають передове технічне оснащення та інші особливості, а виявляться такими новинками моделі OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, презентація яких відбудеться вже зовсім скоро. Сьогодні, 24 квітня 2019 року, компанія-виробник назвала дату анонса своїх нових флагманів, відрізнятися які один від одного будуть дуже багатьма особливостями, наприклад, підтримкою 5G і більш просунутою фотокамерою.

Як стало відомо від офіційного джерела, презентація нових флагманів китайської корпорації пройде вже 14 травня 2019 року, а проходити вона буде одночасно в чотирьох найбільший містах. Втім, як і завжди, в трьох з них на великому екрані буде лише вестися трансляція в режимі реального часу, тоді як сам захід, посвячене презентації OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, пройде в Нью-Йорку, тобто в США. Воно розпочнеться о 18:00 за київським часом, а трансляція вестиметься на офіційному YouTube-каналі компанії-виробника.

Вперше в історії відбудеться анонс не одного фірмового телефону під брендом OnePlus, а відразу двох. Просунута модель отримає більш потужний технічне оснащення, підтримку мереж 5G на швидкості до 2 Гбіт / с, поліпшену основну камеру, а також злегка змінений дизайн. В іншому, обидві новинки зможуть похвалитися 6,5-дюймовим Optic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерна процесором Snapdragon 855, графікою Adreno 640, потрійний основний (48 Мп + 20 Мп + 5 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг.

Цей самий акумулятор буде підтримувати технологію швидкої зарядки потужністю 44 Вт, а для підключення зарядного пристрою передбачений інтерфейс USB Type-C. Купити смартфони OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro покупці зможуть в версіях з 8/128 ГБ і 12/256 ГБ пам’яті, але їх вартість не розкривається. Прямо «з коробки» на обидва мобільних пристрої виявиться встановлена ​​фірмова прошивка Oxygen OS 9.0, заснована на Android 9.0 PIe. Вартість новинок стартує з позначки в $ 550.

На офіційному форумі вже почався збір заявок на участь у тестуванні телефонів, яке дозволить отримати їх безкоштовно. Всі, хто візьмуть в ньому участь, отримають нові флагмани в свої руки за кілька днів до їх початку продажів, і будуть зобов’язані розповісти про них свою думку в інтернеті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.