«Живі» фото флагманського Meizu 16s

Meizu представляє в Китаї свій новий флагман – Meizu 16s. Численні витоки розкрили більшість особливостей ще до офіційного анонсу. Чи не виявився винятком і зовнішній вигляд смартфона.

У новому пристрої Meizu і справді відмовиться від стандартного розміщення основної камери по центру корпусу, змістивши блок вліво. Усього два сенсора, окремий елемент оточують світлодіоди спалаху. Бічні сторони трохи закруглені.

Meizu противиться вирізам і «чубчикам»: в асортименті бренду всього один смартфон з таким елементом, Meizu X8. Флагман не став винятком, фронтальна камера вмістилася у верхній рамці, яка практично дорівнює по товщині нижній.

Кнопка живлення і гойдалка гучності розташована на правій грані, зліва керуючих елементів немає. Знизу – монодинамік, USB Type-C, лоток для SIM і мікрофон. На верхній стороні лише додатковий мікрофон.

Очікувані характеристики – Snapdragon 855 з 6/8 ГБ оперативної пам’яті, сканер відбитків пальців під дисплеєм, NFC і батарея на 3600 мАг. Планується також дисплей 6,2 “з роздільною здатністю 2232 × 1080 пікселів, Android 9 Pie і габарити 151,9 × 73,4 × 7,65 мм при масі 166 р. Передня камера – на 20 Мп, задня – на 48 і 20 Мп .

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.