Названа головна особливість прошивки MIUI 11 для смартфонів Xiaomi

Виробники смартфонів з кожним роком вкладають все більше коштів в розробку програмного забезпечення для своєї продукції, тому що саме від нього все сильніше залежить швидкість роботи мобільного пристрою, а також, крім того, зручність використання. У зв’язку з усім цим вже в нинішньому році компанія Xiaomi збирається випустити для своєї фірмової продукції операційну систему MIUI 11, а вийде вона для величезної кількості різних моделей смартфонів.

Відомо, що всього нову ОС отримають приблизно п’ятдесят смартфонів Xiaomi, випущених на ринок за останні кілька років. Це повинно позитивно позначитися на ставленні користувачів до продукції даного виробника, тобто підвищиться довіра до бренду, адже нове ПЗ – це завжди запорука стабільної і швидкої роботи. Прошивка MIUI 11, за даними інсайдерів, буде анонсована вже в кінці травня цього року, а на початку червня всі бажаючі зможуть завантажити і встановити її на свої телефони першу тестову збірку.

Потім, приблизно 3 – 4 місяці, прошивка MIUI 11 буде тестуватися, а це означає, що її фінальна версія стане доступна в вересні, але лише для китайського регіону. Жителі Росії, Європі, Індії та інших країн світу отримають доступ до нової операційної системи трохи пізніше, швидше за все, через кілька тижнів після релізу в Китаї. Сьогодні, 23 квітня 2019 року, була названа головна особливість даного ПЗ для смартфонів Xiaomi, хоча воно також вийде і для планшетних комп’ютерів з лінійки Mi Pad.

Повідомляється, що операційна система MIUI 11 отримає безліч різних нововведень, але найголовніше торкнеться зовнішнього вигляду. Розробники нової прошивки повністю змінили екран блокування, зробивши його більш інформативним і красивим. Крім того, користувачів чекають нові іконки більшості стандартних програм і підтримка темної теми оформлення. Разом з новим дизайном Xiaomi виправить безліч візуальних багів і недоліків, що зустрічаються особливо в глобальній прошивці, де через локалізації виникають неприємні помилки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.