Xiaomi Mi Band 4 вразить всіх фанатів своїми можливостями

Вся носимая електроніка швидко застаріває, тому що з кожним роком виробники випускають нові її версії, і вони завжди виявляються краще будь-яких старих. Сьогодні, 22 квітня 2019 року, стало відомо про те, що фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 гарантовано сильно вразить усіх покупців. У цього є відразу кілька причин, і все його майбутні власники гарантовано залишаться ними задоволені, адже на ринку зараз немає спортивного браслета, який міг би хоча б частково затьмарити майбутню новинку.

Це означає, що її успіху абсолютно нічого не заважає, на що і розраховує виробник. Повідомляється, що Xiaomi Mi Band 4 вийде на ринок відразу в двох модифікаціях, які не відрізнятимуться один від одного дизайном або чим-небудь ще за частиною зовнішнього вигляду. Всі зміни виявляться приховані всередині корпусу. Так, просунута модель отримає безконтактний модуль NFC для роботи з платіжною системою Mi Pay, а вона дозволить жителям Китаю оплачувати покупки в магазинах і, крім того, проводити оплату громадського транспорту без необхідності діставати смартфон з кишені.

У звичайній моделі такої можливості, а також ЕКГ, не буде, але далеко не факт, що ці функції будуть доступні для використання за межами Китаю, тому не можна з повною впевненістю зараз сказати, чи варто купувати Xiaomi Mi Band 4 Pro, або ж краще зробити вибір на користь більш доступною за ціною моделі. Вона отримає кольоровий 1-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління і з високим запасом яскравості для кращої читання на сонці. Матриця виявиться захищена від фізичного впливу повноцінним загартованим склом.

Для підключення до смартфонів в фітнес-трекер нового покоління буде використовуватися модуль Bluetooth 5.0, який дозволяє передавати інформацію на відстань до 50 метрів. Втім, звичайно, такий радіус роботи актуальне лише для відкритої місцевості, тоді як в умовах міської забудови він навряд чи буде перевищувати 20 метрів. Всі покупці Xiaomi Mi Band 4, крім усього іншого, також можуть розраховувати на магнітну зарядку і іншу конструкцію корпусу, тобто від капсули всередині силіконового ремінця виробник, швидше за все, назавжди відмовиться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.