Samsung відкладає івенти Galaxy Fold в Китаї

Двоє джерел підтвердили, що Samsung відкладає заходи в Гонконзі та Шанхаї на честь запуску смартфона Galaxy Fold на китайському ринку. Івенти повинні були пройти 23 і 24 квітня.

Представники Samsung заявляють, що затримка викликана проблемами з місцем проведення заходів. Але кілька днів тому декілька західних журналістів, які отримали семпли Galaxy Fold до початку продажів, розповіли, що гнучкий дисплей перестав працювати.

Виявилося, що більшість випадків поломки екранів пов’язані з відклеюванням захисного покриття самими журналістами: виявилося, що плівка є частиною матриці. Samsung випустила офіційну заяву, пообіцявши попереджати покупців про таку особливість.

Можливо, затримка заходів насправді викликана необхідністю розміщення попереджень в інструкціях або коробках Galaxy Fold про важливість плівки.

У США запуск вільного продажу Samsung Galaxy Fold призначений на 26 квітня – в четвер ця дата підтверджувалася прес-службою компанії: «Немає жодних змін у планах – ми запускаємо в США 26 квітня».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.