Sony PlayStation 4 впаде в ціні більш ніж в два рази

Хоч ігрові консолі нинішнього покоління вже й застаріли, але їх власниками як і раніше мріють стати мільйони людей по всьому світу. Тим не менш, багато людей не можуть здійснити свою мрію, тому що для цього потрібно віддати велику суму грошей, а робити це зараз, коли вже незабаром відбудеться анонс і старт продажів приставок нового покоління, не зовсім раціонально. Саме тому вже в найближчі два місяці, як повідомив надійне джерело, ігрова приставка Sony PlayStation 4 нищівно впаде в ціні більш ніж в два рази, ставши набагато дешевше.

Як повідомив відомий галузевої аналітик Майкл Паркер, який вже не один раз виявлявся правий, ігрова приставка японської корпорації в 2019 році стане набагато дешевше, ніж будь-коли раніше. Якщо зараз купити дану консоль можна за $ 349 – $ 400, то вже незабаром її покупка обійдеться десь в $ 200, тобто викластися за Sony PlayStation 4 доведеться в два рази менше.

Експерт переконаний в тому, що тільки таким чином компанія-виробник зможе підтримувати інтерес покупців до PS4 навіть після презентації і початку продажів консолі нового покоління, коштувати яка буде близько 550 доларів. Швидше за все, як вважає Майкл Паркер, приставка Sony PlayStation 4 подешевшає в травні-червні нинішнього року, тобто вже через кілька тижнів. Зважаючи на все це, напевно, зараз консоль японської корпорації краще не купувати, тому що це не принесе нічого, крім переплати.

Взагалі, 2019 рік – це вдалий період часу для того, щоб купити консоль Sony PlayStation 4. Пов’язано це в першу чергу з тим, що для даної ігрової приставки вже випустили близько двох тисяч різних відеоігор, і багато хіти зараз можна купити приблизно за $ 15. Також за зниженою ціною продають різного роду геймпади і інші аксесуари, а це робить приставку PS4 вкрай привабливою в очах всіх тих, у кого її ніколи не було.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.