Найголовніша особливість Xiaomi Mi Band 4 здивує всіх фанатів

Кожен прожитий день наближає все людство до появи на ринку такого спортивного браслета, як Xiaomi Mi Band 4, який отримає передове технічне оснащення в рамках своєї цінової категорії, а також, звичайно, унікальні особливості. Про одну з таких, найголовнішою нової, вдалося з’ясувати сьогодні, 16 квітня 2019 року. Нововведення, яке вдасться зустріти в даному наручні гаджет, гарантовано повалить всіх покупців і користувачів в шок, тому що ніхто не очікує нічого подібного.

Як стало відомо з бази даних сертифікованого відомства Bluetooth SIG, де обов’язково повинні пройти сертифікацію будь-які пристрої з використанням даної технології, в фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 використовується не стандарт Bluetooth 4.2 LE, як в моделі Mi Band 3, а новий – Bluetooth 5.0 . Саме це і стане головною особливістю новинки по частині технічного оснащення, але потрібно обов’язково розуміти, які переваги це в собі несе, адже на перший погляд, по суті, нічого не зміниться.

Якщо технологія Bluetooth 4.2 дозволяє обмінюватися даними на відстані до 15 метрів (на відкритій місцевості), то офіційний радіус роботи Bluetooth 5.0 досягає 50 метрів. За рахунок цього, при використанні сумісного смартфона, всі користувачі Xiaomi Mi Band 4 зможуть підключати свій телефон до фітнес-трекера навіть на величезній відстані, наприклад, коли він знаходиться в іншій частині квартира або ж заміського будинку. Така особливість гарантовано порадує всіх користувачів.

Крім того, більш новий протокол передачі даних економить більше енергії, а за рахунок цього новий спортивний браслет буде працювати довше, ніж всі його попередники. Особливо сильно різниця буде помітна в разі, якщо Xiaomi Mi Band 4 буде постійно підключатися до смартфону на базі Android або iOS, тому що за рахунок цього він зможе працювати до двох разів довше. Все це стало можливим завдяки використанню Bluetooth 5.0, однак для отримання доступу до всіх цих переваг необхідно, щоб смартфон також підтримував цю технологію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.