Нові рендери OnePlus 7: майже копія попереднього 6T

Видання Pricebaba спільно з авторитетним автором витоків OnLeaks актуалізувало інформацію щодо нової лінійки смартфонів OnePlus. Раніше очікувалося, що новий флагман отримає виїжджаючу селфі-камеру і потрійну основну, але ці функції дістануться лише версії Pro.

Стандартна ж версія OnePlus 7 зовні дуже схожа на попередній флагман, OnePlus 6T. Єдина помітна зміна – спалах всередині модуля камери, а не зовні. Смартфон має габарити 157,7 × 74,8 × 8,1 мм. Діагональ дисплея складе 6,2 “замість 6,41” у 6T.

Розташування портів і кнопок незмінно: кнопка живлення і повзунок режимів праворуч і лоток для SIM з гойдалкою гучності зліва. Знизу USB Type-C і монодинамік з мікрофоном.

Рендери, опубліковані Pricebaba і OnLeaks в березні, актуальні саме для OnePlus 7 Pro. Ця модифікація, крім перерахованих особливостей, отримає збільшений дисплей із закругленими краями.

Недавній витік показав, що OnePlus презентує нові смартфони 14 травня. Крім OnePlus 7 і 7 Pro очікується спеціальна версія OnePlus 7 Pro 5G. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.