Ігрова приставка Sony PlayStation 5 розчарувала всіх фанатів

Ні для кого не секрет, що випущена на ринок в кінці 2013 року приставка PS4 від Sony вже дуже сильно застаріла, в результаті чого мільйони людей по всьому світу чекають появи на ринку консолі нового покоління, якою має стати Sony PlayStation 5. Досих пір, на жаль, виробник не розповів про такий ігровому пристрої жодного слова, в зв’язку з чим багато геймери вже почали переходити на ігрові комп’ютери, де якість графіки знаходиться на максимальному рівні, та й підтримка дозволу 4K UHD є повною мірою.

Втім, консоль Sony PlayStation 5 до жаху розчарувала всіх покупців навіть до презентації, а сталося це в зв’язку з тим, що глава ігровий студії Slightly Mad Studios Ян Белл офіційно заявив про те, що його компанія створює свою власну ігрову приставку, а називатися вона буде Mad Box, тобто саме під таким найменуванням її зможуть собі купити все покупці. Він розповів про те, чим дане ігровий пристрій сильно порадує всіх покупців, які зважаться на його покупку, так як воно виявиться кращим в своєму класі.

Повідомляється, що продуктивність консолі Mad Box виявиться на рівні 10,5 терафлопс, а це дозволить їй запускати гри в дозволі 4K UHD (2160p) при частоті 60 кадрів в секунду, про що зараз користувачі будь-яких ігрових приставок можуть тільки мріяти. При використанні шолома віртуальної реальності частота буде збільшуватися до 120 fps, а це зробить всю картинку візуально більш привабливою для очей. Щоб приставка не була перегрівалася для неї створили унікальну систему охолодження, причому її вже запатентували.

Геймпад і приставка матимуть багато підсвічування, а її колір всі користувачі зможуть вибирати самостійно, що дуже і дуже порадує тих, хто любить такі особливості в електроніці. Повідомляється, що Mad Box, на відміну від Sony PlayStation 5, виявиться розрахована на професійних геймерів, які звикли до максимальної продуктивності, щоб отримати якомога більше задоволення від відеоігор. Очікується, що дана консоль буде представлена ​​публіці вже в найближчі кілька місяців, а її продажі можуть початися під кінець 2019 року, тоді як майбутнє PS5 досі вкрай туманно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.