Bitcoin активно росте вперше з кінця 2017

Bitcoin почав відігравати позиції через два роки падінь. На момент написання новини курс криптовалюта становить приблизно 5140 доларів. 

Це трохи нижче значення при відкритті вчорашніх торгів. Однак, такий стан справ не віщує подальшого зниження показників нижче психологічної позначки в 4000 доларів. Причин для особливих коливань в даний час теж немає через відхід з ринку багатьох ризикованих спекулянтів.

В останній період ринок криптовалюта помітно пожвавився, отримуючи все більше нового капіталу. З початку місяця обсяг торгів біткоіни-ф’ючерсами (контрактами з відстрочкою платежу) біржі CME підскочив на 950%. Поточна капіталізація ринку біткоінів становить близько 85 825 млрд. доларів США. Керівник відділу інвестицій Cryptolife.World Мансур Гусейнов пояснив подібний рух поверненням на ринок великих гравців.

«Вважаю, що” ведмежий ринок “закінчився. Тепер або біткоіни будуть торгуватися в діапазоні від $ 3,2 до 5-6 тисяч, або будуть тільки рости. Великих новин на ринку немає. Зростання може бути пов’язане зі зміною настроїв і приходом великих гравців на ринок »

Глава біржі BTCC Боббі Лі в кінці минулого року зробив ще більш сміливий прогноз, згідно з яким до грудня 2021 року ціна Bitcoin підніметься до 333 000 доларів, а потім впаде до 41 000 вже в січні 2023 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.