Google Pixel 3a і 3a XL виходять уже цього літа

Нещодавно були опубліковані  злиті характеристики та очікувана вартість смартфонів від Google середнього цінового сегмента – Pixel 3a і Pixel 3a XL.

Тепер в мережі з’явилася передбачувана дата релізу пристроїв. У каталог консолі розробників Google Play додані два нових гаджета: sargo (Pixel 3a) і bonito (Pixel 3a XL). Дані були передані командою розробки Pixel. У цьому каталозі зберігаються чорний і білий списки смартфонів, щоб творці ставили дозволи на установку своїх додатків.

Витік вказує на наявність у пристрої sargo (Pixel 3a) екрана з роздільною здатністю 2220 × 1080 пікселів, форматом 18,5: 9 і щільністю пікселів в 440 ppi. Екран же bonito (Pixel 3a XL) отримає розширення в 2160 × 1080 пікселів (400 ppi) і формат 18: 9. Апарати будуть поставлятися з 4 ГБ оперативної пам’яті та Android 9 Pie «з коробки». У списку системних функцій значиться і співпроцесор Pixel Visual Core для поліпшення фотоможливостей, як в Pixel 2 і Pixel 3 . 

Прихований рядок com.google.android.feature.PIXEL_2019_MIDYEAR_EXPERIENCE вказує на очікуваний реліз влітку поточного року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.