Як приймати платежі та контролювати бізнес за допомогою мобільного додатку?

Для контролю бізнесу, включаючи приймання та обробку платежів, більше не потрібно купувати обладнання за кілька тисяч доларів, оплачувати послуги програміста та бухгалтера. Платіжна система FONDY розробила мобільний додаток для підприємців. Він дозволяє відстежувати аналітику по транзакціях незалежно від місця розташування та часу доби.

Які переваги роботи з сервісом інтернет-еквайрінгу від FONDY?

Платіжні системи спрощують управління бізнесом. Вони забезпечують своїх партнерів сервісом інтернет-еквайрінгу – обробкою платежів в додатках для мобільних пристроїв та на веб-ресурсах.

Індивідуальні підприємці та компанії отримують можливість приймати оплату за послуги /товари в 100+ локальних валютах. Виплати здійснюються на Р/С підприємця та юридичної особи, карту фізичної особи. Клієнти можуть оплатити замовлення банківською картою, через додаток Приват24, переказати гроші з електронного гаманця.

Для прийому платежів власнику комерційного сайту досить пройти три етапи:

  1. Реєстрація. На офіційному сайті платіжної системи користувачеві потрібно вказати посилання на веб-ресурс, ім’я та тип компанії, вибрати країну.
  2. Внести особисті дані. Для виплат відшкодувань потрібно вказати фінансові реквізити – номер карти або розрахункового рахунку в банку. Далі в особистому кабінеті партнер повинен завантажити документи.
  3. Використовувати доступні способи створення платежу. Партнеру потрібно дочекатися активації прийняття платежів. В середньому процес займає один день. Далі можна виставити рахунок за допомогою інвойсінга, спеціальної кнопки або модуля для CMS.

Платіжні системи додатково допомагають убезпечити ведення бізнесу в інтернеті. FONDY підтримує сертифікацію PCI DSS Level 1, яка гарантує виконання платформою строгих вимог до безпеки. При прийнятті платежів використовується захищений канал, власна система виявлення шахраїв та двухфакторна ідентифікація.

Мобільний додаток для управління бізнесом

Після підключення інтернет-еквайрінгу потрібно постійно відслідковувати аналітику по платежах, особливо на перших етапах створення бізнесу. Платіжна система розробила мобільний додаток Fondy Merchant Portal. Його можна завантажити в Google Play та App Store.

Використовуючи програму для смартфонів, підприємцю відкриваються різноманітні можливості:

  • прийняття платежів за безконтактною технологією NFC;
  • автоматичне створення звітів, можливість зберегти їх в будь-якому зручному форматі;
  • React Native бібліотека для двох операційних систем – Android та iOS;
  • наявність можливості автоматично сканувати банківську карту.

У додатку для мобільних пристроїв є можливість вивчити аналітику по платежах, переглянути кожну транзакцію, дізнатися деталі певного грошового переказу. Дані про фінансовий стан компанії надходять в режимі реального часу. Аналізувати та зберігати звіти можна в одному з численних форматів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.