Apple випустить три iPhone з OLED-дисплеями в 2020 році

Відповідно до джерел тайванського ланцюжка поставок, в наступному році Apple планує випустити три iPhone з OLED-дисплеями, які будуть включати моделі меншого і більшого розміру, ніж нинішні флагманські смартфони компанії. Портал DigiTimes, в свою чергу, повідомив про розміри майбутніх пристроїв.

Так, дві молодші моделі отримають екран на 5,42 і 6,06 дюймів відповідно. Старша, за словами джерела, отримає 6.1-дюймовий LCD-дисплей. 

Також, повідомляється, що наймолодша модель майбутньої лінійки iPhone буде виконана за допомогою технології від Samsung (Y-Octa) або LG (TOE), яка дозволить Apple зробити дисплей смартфона тоншим, ніж на попередніх пристроях. 

Відповідно до джерел, Samsung збереже своє становище в якості основного постачальника OLED-панелей для Apple в наступному році. Чи отримають LG замовлення від американського виробника, ще невідомо.

Попередні витоки вказували на наявність в нових iPhone більш потужних процесорів, потрійної основної камери, поліпшеного ПО для фото і відео. Також, планується анонс AR-окулярів від Apple, які послужать аксесуаром до майбутніх смартфонів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.