Sony PlayStation 5 змусила всіх покупців викинути PS4 в вікно

Найбільш очікуваною ігровою приставкою в даний час є Sony PlayStation 5, про появу якої на ринку чутки ходять вже більше ніж два роки, але з кожним днем ​​їх стає все більше і більше. Відомо, що презентація цієї консолі трапиться в грудні 2019 року, а пройде вона в рамках спеціального заходу, в ході якого виробник розсекретить новинку, а також дозволить всім журналістам її протестувати, погравши в демонстраційні відеоігри, створені спеціально для неї. При цьому, дана консоль абсолютно точно змусить всіх покупців викинути PS4 в вікно.

Весь секрет у тому, що ігрова приставка Sony PlayStation 5 отримає гібридний процесор AMD, а аналогічний, але набагато менш потужний, в даний час можна зустріти в PS4. За рахунок цього розробникам консолі нового покоління вдалося зробити те, чого раніше ніколи не вдавалося досягти. Була реалізована підтримка ігор для попереднього покоління приставки на новому. Простіше кажучи, на новенькій PS5 можна буде запускати абсолютно все відеоігри, створені для PlayStation 4, причому їх розробникам не доведеться вносити будь-які правки.

Запуск ігор в режимі сумісності не відрізнятиметься нічим особливим від такого як в тій же Windows. За рахунок цього вийде так, що всім покупцям Sony PlayStation 5 вже не буде ніякого сенсу тримати або зберігати у себе PS4, адже всі відеоігри для неї виявляться повною мірою сумісні з приставкою нового покоління. На практиці це призведе до того, що геймери зможуть грати як в уже випущені за більш ніж п’ять років ігри, так і в усі нові, які вийдуть за весь життєвий цикл приставки (5 – 7 років). Цілком собі очевидно, що таке нововведення абсолютно точно порадує всіх користувачів.

Грати можна буде навіть по мультиплееру, а розробники всіх відеоігор зможуть адаптувати своє ПО під можливості Sony PlayStation 5, наприклад, прибравши обмеження на максимальну частоту кадрів або ж активувавши згладжування, про який PS4 і не чула. Таким чином, новинка абсолютно точно змусить всіх покупців викинути стару приставку в вікно, адже продавати її буде невигідно, тому що пропозиція в кілька десятків разів перевищить попит, а значить цінники будуть мізерно низькими (менше $ 100).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.