Microsoft виступила проти першоквітневих жартів

Microsoft попросила своїх співробітників утриматися від жартів 1 квітня. Про це розповіло видання The Verge зі слів директора з маркетингу компанії Кріса Капоссела.

У повідомленні, яке було адресовано співробітникам Microsoft, Капоссела назвав День дурнів дуже спірним святом. З одного боку, корпорація рада, що люди присвятять час і сили на свої ідеї, але з іншого – Microsoft ризикує більше програти, ніж виграти, намагаючись жартувати в цей день.

Капоссела також нагадав про дослідження, які доводять, що більшість жартів в цей день проводять найменш позитивний вплив на людей і можуть призвести до небажаної репутації.

Я прошу всіх співробітників в Microsoft утриматися від публічних жартів 1 квітня. Я ціную, що люди, можливо, присвятили час і ресурси для розіграшів, але, я вважаю, що ми можемо втратити більше, ніж виграти.

Так, кілька років тому представники Google змушені були принести вибачення після того, як додали персонажів з фільму «Гидкий я» в листи користувачів сервісу Gmail. Протягом багатьох років Microsoft також брала участь у багатьох квітневих розіграшах.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.