Усі відеоролики з весняної презентації Apple

25 березня 2019 року в театрі Стіва Джобса компанія Apple провела свою традиційну весняну презентацію, на якій представила кілька нових сервісів.

Для максимальної наочності компанія використовувала короткі відеоролики, які доносять основну інформацію про суть продуктів.

Intro

Захід розпочався з яскравого анімаційного фільму, який кидає ретроспективний погляд на досягнення Apple з самих витоків, коли вся компанія вміщувалася в одному гаражі Лос-Альтос. Нахил іде на самобутність під гаслом «Think different».

Корпорація не забула похвалитися статистикою і фактами: два мільйони додатків в App Store, 50 мільйонів пісень в iTunes, зручний Apple Pencil і екологічне виробництво.

Apple News +

У наступному ролику Apple представила свій новий сервіс Apple News + з підпискою на журнали і газети.

Через думки професійних журналістів і фотографів компанія намагалася підкреслити, як важливо мати доступ до гідних і перевірених джерел інформації в одному додатку.

Apple Card

Далі нас поспішили познайомити з абсолютно новим продуктом компанії – власною кредитною карткою Apple Card.

Можна використовувати як віртуальну карту прямо через NFC-модуль пристрою або замовити фізичну з доставкою. Apple акцентують увагу на бонуси, швидкості та зручності оплати.

Ця новинка, судячи за переглядами, викликала найбільший інтерес громадськості.

Apple Arcade

Apple вводить власний сервіс підписки на мобільні ігри – Apple Arcade. У першому ролику з презентації демонструється думка ігрових експертів і дизайнерів на цей рахунок.

Друге відео показує захоплюючий ігровий процес, в який користувачі з головою можуть поринути з Apple Arcade.

Apple TV +

Останні два ролика присвячені новому стрімінговому сервісу Apple TV +.

Перший п’ятихвилинний ролик показує закулісну сторону створення якісного контенту від імені самих авторів, включаючи Стівена Спілберга, Джей Джей Абрамса, Різ Уізерспун та інших зірок Голлівуду.

Друге відео засноване на емоційній складовій створення гідного матеріалу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.