Нові моделі Watch GT, PowerBank потужністю 40 Вт і інші анонси презентації Huawei

Huawei на заході в Парижі представила нову флагманську лінійку смартфонів  P30, яка відзначилася наявністю потрійної основної камери і більш потужними характеристиками. До неї китайська компанія представила відразу кілька аксесуарів: нові версії розумних годинників Watch GT, навушники FreeBuds Lite і Freelace, а також зарядку Super Charge Power Bank.

Watch GT Active і Elegant

Про те, що розумні годинник Watch GT поповняться новими версіями, стало відомо на початку березня. Модель Active отримала 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей, а Elegant – 1,2-дюймовий. Обидва пристрої мають двотижневу автономну роботу.

Active, як можна здогадатися з назви, призначені для занять спортом, а Elegant – для повсякденного носіння. Оновлені Watch GT також отримали новий режим для занять тріатлоном, який підтримує плавання, їзду на велосипеді та біг.

Що стосується цін, то Huawei Watch GT Active Edition будуть коштувати 249 євро, а Elegant Edition – 229 євро. Деталі й докладні характеристики ще не названі.

FreeBuds Lite

Про бездротові навушники FreeBuds Lite мало що відомо, але під час презентації генеральний директор Huawei Річард Ю повідомив, що гарнітура забезпечить 12 годин відтворення музики із зарядним чохлом. Передбачається, що аксесуар стане дешевшою версією однойменних навушників виробника.

FreeBuds Lite захищений від попадання вологи за стандартом IPX4. Їх вартість – 119 євро. 

Freelace

Ще один цікавий аксесуар від Huawei – бездротові навушники Freelace. Цікаві вони тим, що зарядити їх можна безпосередньо від смартфона. Для цього потрібно від’єднати один з навушників від керуючого модуля і приєднати навушники до відповідного роз’єму смартфона.

Freelace поставляються з 9,2-міліметровими випромінювачами, а час автономної роботи на одній зарядці становить 12 годин у режимі телефонних розмов і 18 годин при прослуховуванні музики. Новинка отримає різні колірні відтінки, але про ціни, як і про дати продажу, ще не повідомлялося.

SuperCharge Power Bank

Нова «банка» Super Charge потужністю 40 Вт представлена ​​компанією, як ідеальне доповнення для P30 або P30 Pro. Виробник стверджує, що через 30 хвилин після підключення до зарядного пристрою можна зарядити смартфон до 70%.

Ємність батареї – 12 000 мАг. На бічній стороні знаходяться USB-C і порт USB-A, а також індикатор заряду акумулятора. Huawei розповіла, що SuperCharge Power Bank зможе заряджати більш потужні пристрої, такі як Nintendo Switch і MacBook Pro.

У Європі аксесуар можна буде придбати за 99 євро. Старт продажів ще невідомий.

Ще одним цікавим анонсом стали  розумні окуляри, розроблені спільно з корейським брендом Gentle Monster. З їх допомогою можна спілкуватися і слухати музику, а керування здійснюється через сенсорну панель.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.