Microsoft проведе презентацію планшетів Surface Hub

Microsoft анонсувала новий захід, який вона проведе спільно з фірмою Steelcase 17 квітня. Американська компанія вже почала розсилати запрошення представникам ЗМІ на цю подію.

Що Microsoft покаже, ще невідомо, але обидва виробники до цього розробляли настінні планшети Surface Hub. До листа із запрошенням було прикріплено зображення з написом «Microsoft і Steelcase запрошують вас випробувати нові способи спільної роботи».

Очікується, що буде продемонстровано друге покоління Surface Hub в двох моделях: 2S і 2X. Перший – це гігантський 50-дюймовий корпоративний дисплей. По суті, це більш швидка і компактна версія першого покоління Surface Hub.

Крім версії 2S, Microsoft планує випустити настінний планшет Surface Hub 2X в 2020 році, який буде включати в себе нове програмне забезпечення і обертаючийся екран (в 2S дисплей може використовуватися тільки вертикально).

Очікувалося, що в другому поколінні Surface Hub вийде в одному виконанні – 50,5-дюймовий сенсорний 4K-екран зі співвідношенням сторін 3: 2, веб-камера і сканер відбитків пальців. Кілька пристроїв можна об’єднати, щоб створити єдиний гігантський дисплей.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.