Камера Huawei P30 дозволить знімати одночасно з різних ракурсів

Huawei представить свою майбутню флагманську лінійку P30 на заході в Парижі 26 березня, але інсайдери вже встигли отримати  прес-рендери смартфонів до офіційного анонсу. На офіційному сайті китайської компанії також була виявлена нова інформація про пристрої.

Одна з функцій, Dual-View Video, здатна відобразити відео з двох ракурсів: користувачі зможуть бачити одночасно великий і ширококутний плани. Ця технологія допоможе знімати швидко рухомі об’єкти на відстані, де занадто легко втратити їх відстеження.

Маркетинг телефону в значній мірі зосереджений на його камері. Один з блогерів, Паркер Уолбек, опублікував відео з першими кадрами, знятими на новинку. За його словами, це «найкраща камера у смартфонах».

Нагадаємо, що потрійна камера P30 Pro на 40 + 20 + 8 Мп оснащена 10-кратним гібридним зумом. Як повідомляється на сайті компанії, вона дозволить побачити «місяць прямо перед очима».

Недавні витоку також розкрили характеристики двох смартфонів і їх ціни: вартість Huawei P30 стартує від 749 євро, а Pro-версії – від 1099 євро.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.