Рендери Meizu 16s з потрійною камерою та кільцевим спалахом

У соціальній мережі Weibo з’явилися прес-рендери наступного флагмана Meizu, який буде називатися 16s. Вони розкривають дизайн тильної поверхні.

Meizu пересуне модуль камери з центру корпусу в ліву сторону. На відміну від торішнього Meizu 16th, кільцевий спалах з декількох світлодіодів різної температури обрамляє НЕ лазерний автофокус, а третій фотосенсор. Він встановлений окремо від двох головних камер: можливо, це датчик визначення глибини Time of Flight.

Кнопки живлення і управління гучністю розмістилися на правій грані. Знизу помітний джек для навушників, порт USB Type-C і динамік. Деякі витоки спростовують наявність 3,5-міліметрового входу.

«Живе» фото, опубліковане раніше, демонструє передню сторону смартфона. Тонкі рамки з боків навколо дисплея з закругленими кутами явно великої діагоналі.

Очікується, що Meizu 16s отримає однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 855, батарею на 3600 мАг, модуль NFC і 48-мегапіксельну основну камеру Sony IMX586. Офіційна презентація очікується у квітні або травні поточного року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.