Телевізори Huawei надійдуть в продаж уже в квітні

Інформація про плани китайського виробника, що стосується підйому сегмента телевізорів з’являлася вже неодноразово. Усе вказує на те, що прем’єра перших моделей відбудеться вже в квітні.

Інформація була розкрита через відділ Huawei TV , який, як випливає з назви, займається роботою над введенням телевізорів. Прем’єра перших двох моделей повинна відбутися вже в квітні цього року. Під час конференції будуть представлені дві моделі, які будуть відрізнятися, насамперед, діагоналлю екрана. За виробництво штампів у відповіді будуть два найбільші китайські виробники з цього сегмента ринку, тобто, BOE, який зосередиться на 55-дюймовому телевізорі, і Huaxing Optoelectrinics тобто, компанія, яка отримала замовлення на виробництво штампів для 65-дюймової версії.

Звичайно, Huawei TV – це не тільки звичайний телевізор. Це також розширений smart TV, повний різноманітних додатків, соцмереж і навіть ігор, підготовлених спеціально на пристрої цього типу. Дуже можливо, що скоро Huawei представить світу телевізор, що дозволяє користуватися перевагами 5G.

Ще в цьому році китайський виробник хоче продати принаймні 10 мільйонів штук.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.