WSJ: Apple вирішила проблеми з AirPower

За запевненням видання The Wall Street Journal, бездротова зарядка від Apple точно з’явиться в цьому році. Вона була представлена ​​два роки тому, але через проблеми з виробництвом так і не надійшла у продаж.

Випуск AirPower чекали весь 2018 рік, особливо, після виходу iPhone XS і iPhone XR, адже, в інструкціях до смартфонів знову з’явилася згадка про неї. Як стверджують джерела, знайомі з ситуацією, в Apple змогли позбутися від усіх проблем в конструкції і вже готові приступити до виробництва.

Аналітик з TF International Securities Мінг-Чі Куо заявив, що зарядка повинна вийти не пізніше кінця червня 2019 року. Випуск нових AirPods з бездротовою зарядкою теж підтверджує швидкий вихід зарядної станції від Apple. Згадки про неї з’явилися і в коді останньої iOS 12.2 beta 6. Можливо, її анонсують вже сьогодні чи завтра, або залишать на презентацію 25 березня.

Нагадаємо, що головною родзинкою AirPower є можливість зарядки відразу декількох пристроїв. Це можуть бути або два iPhone, або iPhone, Apple Watch і AirPods. На даний момент усі пристрої заряджаються окремо і їм потрібні два кабелі замість одного для AirPower. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.