На YouTube з’явився огляд ще не представленого Xiaomi Redmi 7

Чи то помилково, чи то спеціально зарубіжний обзорщік показав Xiaomi Redmi 7 у всій красі ще до офіційного анонсу.

6 березня на YouTube-каналі під назвою Tony Phung Studio з’явився огляд ще не представленого смартфона Xiaomi Redmi 7. Оригінальний ролик вже знаходиться на відстані, але його копія з’явилася в іншого користувача сервісу від Google. Відеозапис демонструє не тільки зовнішній вигляд майбутнього устрою, а й деякі його технічні характеристики.

Автор огляду показує Xiaomi Redmi 7 в порівнянні з недавно представленим Redmi Note 7. Як і слід було очікувати, ще не анонсоване пристрій виявився спрощеної версією останнього. Це видно як по начинці, так і по дизайну: Redmi 7 отримав більш товсті рамки навколо дисплея і масивніше виріз під фронтальну камеру.

На відеозаписі видно запущена утиліта AIDA64, яка свідчить про оснащення Redmi 7 процесором Snapdragon 632, оперативною пам’яттю на 3 ГБ, сховищем на 64 ГБ і технологією Bluetooth версії 5.0. З невідомих причин, обзорщік не розкрив інші характеристики смартфона. Однак вони вже відомі завдяки численним витокам:
Дисплей: 6,2 дюйма, IPS, 1520 × 720 пікселів.
Процесор: Qualcomm Snapdragon 632, 8 ядер з тактовою частотою до 1,8 ГГц.
Оперативна пам’ять: 3 або 4 ГБ (залежно від модифікації).
Пам’ять користувача: 32 або 64 ГБ (залежно від модифікації).
Основна камера: 12 + 5 Мп.
Фронтальна камера: 8 Мп.
Акумулятор: 3 900 мАг.
На даний момент невідомо, коли Xiaomi представить Redmi 7. З огляду на безліч витоків і навіть відеоогляд майбутнього гаджета, китайська корпорація навряд чи стане відкладати анонс смартфона.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.