Порівняння нічної зйомки Samsung Galaxy S10 + з iPhone XS і Pixel 3

Портал PhoneArena дізнався, як працює камера недавно анонсованого флагмана Samsung Galaxy S10 + в режимі нічної зйомки, а також порівняв отриманий результат з фотографіями, зробленими на iPhone XS і Pixel 3.

Galaxy S10 + отримав основну камеру з трьома модулями: основний об’єктив на 12 Мп з апертурою f / 1,5, ширококутний об’єктив на 16 Мп з апертурою f / 2,2 і телеоб’єктив на 12 Мп з апертурою f / 2,4. Фронтальна ж камера має два сенсора на 10 і 8 Мп.

Як зазначає phoneArena, смартфон південнокорейської компанії знімає якісні фотографії навіть під час відсутності будь-якого освітлення. Однак, лідером залишається технологія Night Sight в Pixel 3, яка покращує знімки при зйомці в темряві за допомогою алгоритмів.

Для того, щоб отримати якісний результат, Galaxy S10 + складає кілька фотографій в одну. Цей процес поєднує темні та світлі місця – таким чином працює і камера в iPhone XS.

Крім цього, камера Ultra Wide дозволяє отримувати більший кут огляду для фотографій. На прикладах видно, як ширококутний об’єктив створює незвичайні віддалені знімки.

Портал зазначив, що Galaxy S10 + утримує «золоту середину» між яскравими знімками Pixel 3 і гіперреалістичними фотографіями iPhone XS. 

Samsung випустить Galaxy S10 +  8 березня. Новинка комплектується 6,4-дюймовим дисплеєм, акумулятором потужністю 4100 мАг, 8-ядерним чіпсетом Exynos 9820 і ультразвуковим сканером відбитків пальців.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.