Смартфони Nokia отримають нову систему розпізнавання лиця

Компанія HMD Global розповіла, які смартфони отримають новий алгоритм розпізнавання лиця, який прийде на місце Trusted Face від Google.

Як повідомляє виробник, багато смартфонів під брендом Nokia з Android Pie мають стару систему розпізнавання лиця, яку спочатку вбудувала Google в ОС. Для того, щоб виправити цю ситуацію, HMD Global об’єдналася з Sensory.

Система буде називатися Truly Secure, а отримають її недавно анонсовані Nokia 9 PureView , Nokia 4.2 і Nokia 3.2. За словами розробників, технологія Truly Secure єдина на мобільному ринку, яка не надсилає дані користувача в інтернет, а залишає їх в самому пристрої.

Таке рішення допоможе користувачам убезпечити себе, якщо вони бояться за свої дані, що зчитуються камерою для розпізнання лиця. Однак, технологія, яка не має доступу до інтернету, позбавляє користувачів інших функцій, наприклад, оплату будь-яких товарів за допомогою лиця.

HMD Global також розповіли, що нова система зможе розпізнати обличчя менш ніж за секунду, а точність роботи обіцяє бути більш ніж 99%. Чи отримають інші смартфони дану систему, компанія не повідомила.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.