Qualcomm на MWC 2019: бездротова зарядна станція і майбутнє VR-окулярів

Компанія Qualcomm Technologies в рамках виставки мобільних технологій Mobile World Congress 2019 розповіла про нові рішення, які очікують ринок смартфонів та інших технологій.

Майбутнє VR-ринку

Разом з провідними світовими виробниками Qualcomm розробляє VR-гарнітури, які будуть працювати в зв’язці з сумісними смартфонами на базі Snapdragon 855. Нещодавно виробники VR-окулярів продемонстрували нові версії своїх пристроїв з підтримкою інтерфейсу USB-C, в тому числі VR-шоломи, наприклад, Acer HMD.

Представник компанії також заявив, що в 2019 році OnePlus, OPPO, HTC, Vivo, Xiaomi і BlackShark планують випустити свої моделі VR-окулярів на базі Snapdragon 855. Деякі з технологій вже знаходяться на виставці MWC 2019.

Бездротова технологія Quick Charge

Qualcomm анонсувала технологію бездротового харчування Quick Charge для смартфонів і аксесуарів до них. Однією з перших, хто скористався нею, стала Xiaomi.

Китайська компанія випустить першу бездротову зарядну станцію на базі технології Qualcomm – Mi Wireless Charging Pad. З її допомогою смартфони компанії зможуть заряджатися в кілька разів швидше, а саму станцію можна буде брати з собою куди завгодно.

Нова Quick Charge покликана забезпечити сумісність і знизити втрати енергії. Бездротові зарядки з підтримкою даної технології будуть працювати з адаптерами Quick Charge 2.0, 3.0, 4 і 4 +.

Чіпсет QCA6390

На виставці представлений чіп бездротового зв’язку QCA6390, який проводиться по 14-нанометровій технології і підтримує Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.