Samsung Galaxy S10 + в рейтингу DxOMark зрівнявся з флагманами Huawei

Минула доба з моменту анонса флагмана Samsung Galaxy S10 + , а фахівці DxOMark вже опублікували результати тестування камер пристрою. 

Основна камера смартфона отримала 109 балів. З них 114 за фото і 97 за відео. Стільки ж загальних балів на кінець лютого у флагманів Huawei Mate 20 Pro і P20. У рейтингу фронтальних камер Galaxy S10 + зайняв перший рядок з 96 балами.

Серед плюсів камери: точний баланс білого і гарна передача кольору, низький рівень шуму при зйомці в приміщенні і при слабкому освітленні, широкий динамічний діапазон, висока деталізація при збільшенні зображень, реалістичний ефект боке.

Але і мінусів не мало: відсутність дрібних деталей в більшості умов зйомки, втрата різкості, шуми при яскравому світлі, іноді зустрічаються артефакти в режимі боке.

Samsung Galaxy S10 і S10 + отримали однакові три основні камери: 12 Мп зі змінною апертурою f1,5 / f2,4, 16 Мп ширококутний зі світлосилою f / 2,4 і 12 Мп телеоб’єктив з діафрагмою f / 2,4. Фронтальна камера у Galaxy S10 + подвійна – 10 Мп (f / 1,9) і 8 Мп (f / 2,2). 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.