Google представить ігрову консоль для хмарних ігор в березні

У вівторок, 19 січня, Google оголосила про свою участь на конференції розробників ігор GDC 2019. За словами анонімного джерела 9to5Google, компанія планує показати як потокової сервіс для ігор під кодовою назвою Yeti, так і апаратне забезпечення для його підтримки – консоль і фірмовий геймпад.

Як повідомляє Polygon, Google розіслала запрошення розробникам на прес-конференцію, яка запланована на 19 березня. До листа із запрошенням було прикріплено зображення зі слоганом «Збирайтеся навколо».

У жовтні минулого року компанія представила Project Stream – сервіс із хмарними іграми, що працює через браузер Chrome. Тоді Google заявила про співпрацю з Ubisoft і підготувала хмарну версію Assassin’s Creed: Odyssey для тестувальників.

Крім браузера і наявності провідних контролерів PlayStation або Xbox, єдиною іншою вимогою було підключення до інтернету зі швидкістю 25 Мбіт / с. Деякі з тестувальників звернули увагу, що часто гра не досягала навіть 60 FPS, але вони залишилися задоволені результатом.

Конференція Game Developer Conference 2019 пройде в Сан-Франциско з 18 по 23 березня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.