YouTube не каратиме канали за перше порушення принципів спільноти

19 лютого 2019 року Google оновили свою систему оповіщень про порушення принципів спільноти YouTube. Повідомлення стали більш інформативними, а користувачам тепер простіше розібратися в причинах винесення попередження.

Після першого порушення попередження ( «страйк») виноситися не буде. Користувач отримає повідомлення, а небажаний контент буде видалений автоматично. При цьому, власник каналу зможе продовжити завантажувати нові відео та взаємодіяти зі своєю аудиторією.

Друге порушення призведе до обмеження додавання контенту протягом двох тижнів. Якщо за 90 днів користувач зробить три порушення , то канал буде заблокований.

Після кожного порушення автор буде отримувати лист на пошту з докладною інформацією про своє порушення, чи можна його оскаржити і як це зробити. Більш детально про нові повідомлення можна дізнатися в блозі YouTube Creators і в довідковому центрі.

Весь 2018 рік YouTube проводив масові блокування каналів. Нова система повідомлень спрямована на те, щоб автори змогли швидше реагувати на порушення і не допускати їх повторення.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.