Samsung Galaxy Fold: складаний смартфон в преміальному корпусі

Компанія Samsung все таки представила смартфон зі складним дисплеєм під назвою Galaxy Fold. Презентація відбулася в ході заходу Galaxy Unpacked 2019.

Смартфон може працювати у двох станах – складеному і розкладеному. Передбачається, що у звичайному житті буде використовуватися перший варіант зі звичайним дисплеєм 4,6 “, а при споживанні медіаконтенту або роботі знадобиться максимальний розмір складного екрана Infinity Flex на 7,3”.

Софт підготовлений до незвичайного формату роботи. Оболонка підтримує багатовіконний режим – екран можна розділити на три запущених додатки. А якщо запустити, наприклад, «Google Карти» на маленькому дисплеї, а потім розгорнути смартфон, то навігаційна програма розкриється на весь великий екран.

Samsung працює з виробниками софта над оптимізацією додатків. Покупці отримають безкоштовну передплату YouTube Premium.

Акумулятор на 4380 мАг насправді складається з двох окремих батарей. Смартфон оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ сховища швидкого стандарту UFS 3.0. Встановлено шість камер – потрійна основна, подвійна фронтальна, а також одинарна, розташована на маленькому дисплеї зовні.

Galaxy Fold в кольорах Cosmo Black, Space Silver, Martian Green і Astro Blue з’явиться в продажу 26 квітня за ціною 1980 доларів. З’явиться і версія з підтримкою 5G, але вона буде коштувати дорожче.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.