Google Keep став доступний для розумних годиників Apple Watch

Додаток Google Keep став доступний для користувачів розумних годиників Apple Watch. Сервіс для створення і зберігання заміток синхронізується з Вашим обліковим записом Google.

Користувачеві доступний список з десяти останніх заміток: закріплені відображаються першими, за ними йдуть інші записи. Нотатки також можна переглядати по ярликах, наприклад, список продуктів.

Нотатки представлені у вигляді карток. Як і в будь-якому іншому додатку з аналогічним функціоналом, елементи списку можуть бути відзначені.

За допомогою технології Force Touch в меню Google Keep можна швидко створювати нові замітки, однак, існуючі змінити не можна. Примусовий дотик при перегляді замітки дозволяє архівувати або закріплювати у верхній частині списку.

Додаток не має інтеграції з асистентом Siri, тому, додати замітки за допомогою голосу з основного екрану можна – для цього доведеться переходити в основне меню з нотатками.

Google Keep для розумних годинників Apple доступний з оновленням основного клієнта для iPhone. Збірку під номером 2.2019.06204 можна встановити через  App Store.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.