У новий список смартфонів Xiaomi, які отримають MIUI 11, увійшли старі моделі

Ще в першій половині січня нинішнього року на території Китаю відбулася спеціальна прес-конференція для партнерів Xiaomi, в рамках якої розробники компанії розповідали про операційну систему MIUI 11. Вони не озвучили нічого конкретного, але заявили про плани випустити дане програмне забезпечення вже в нинішньому році, оновивши до нього більше 40 різних моделей мобільних пристроїв з різних цінових категорій. Сьогодні, 13 лютого 2019 року, в мережі з’явився новий список смартфонів бренду, які отримають нову ОС.

Як стало відомо від надійного джерела, компанія Xiaomi збирається випустити прошивку MIUI 11 навіть для старих моделей, випущених на ринок близько чотирьох років тому. Звичайно, з тих самих пір дані гаджети дуже сильно застаріли, але цілком собі очевидно, що ними досі користуються мільйони людей по всьому світу, яких китайська корпорація не збирається залишати без новітнього програмного забезпечення. Головне враховувати, що в залежності від моделі смартфона його прошивка може бути заснована на різних збірках Android.

Проте, мінімальної складанням «зеленого робота» для MIUI 11 стане Android 7.0 Nougat, тому всі мобільні пристрої Xiaomi, які отримають дане програмне забезпечення, працюватимуть щонайменше на базі даної ОС, але швидше за все на більш нової. Повідомляється, що з лінійки Mi до нового ПО оновляться Mi 9, Mi Mix 3, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix / Mix 2 / 2S, Mi 6 / 6X, Mi Note 2 / Note 3, Mi 5s / 5s Plus / 5с / 5X, Mi Max / Max 2 / Max 3 і Mi Play.

Якщо ж говорити про апарати з лінійки Redmi, то на апдейт можуть розраховувати Redmi 3S / 3X, Redmi 4 / 4A / 4X, Redmi 5 / 5A / 5 Plus, Redmi 6 / 6A / 6Pro, Redmi Note 4 / Note 4X, Redmi Note 5 / Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2 і Redmi Note 7. Як можна легко помітити, в списку є дійсно вже сильно застарілі телефони, але Xiaomi все одно має намір продовжувати їх програмну підтримку. Тестові збірки MIUI 11 повинні почати виходити вже в червні нинішнього року, а ось фінальний стабільний білд стане доступний для установки на перші моделі у вересні, тоді як до кінця року майже напевно всі телефони зі списку вище отримають найновішу ОС.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.