Google запустила секретні можливості для користувачів

Американська корпорація Google отримала світову популярність близько 20 років тому, коли вона запустила однойменну пошукову систему, причому в даний час вона є найпопулярнішою в світі. З тих самих пір компанія запустила близько сотні різних сервісів, якими тепер на щоденній основі користуються мільярди людей по всій планеті. Сьогодні, 14 лютого 2019 року, керівництво «пошукового гіганта» повідомило про те, що було прийнято рішення про відродження ініціативи під назвою Labs.

За рахунок цього вже починаючи з сьогоднішнього дня в багатьох сервісах Google з’явилися секретні можливості, в тестуванні яких всі бажаючі можуть взяти участь. Співробітники підрозділу Labs займаються тим, що придумують та реалізовують різні нововведення в тих чи інших продуктах компанії. Відтепер усі бажаючі можуть взяти участь у тестуванні таких і тим самим вплинути на рішення про те, чи стануть вони доступні всім користувачам за замовчуванням, або ж конкретне нововведення не має сенсу.

Так, наприклад, тепер в додатку Google можна використовувати функцію pinch-to-zoom, яка призначена для збільшення контенту до потрібного розміру. Щоб почати її використовувати потрібно приєднатися до програми Labs, що всі бажаючі можуть зробити безкоштовно на офіційному сайті. Крім того, тепер в поштовому сервісі Gmail працює правий клік миші, по якому з’являється оновлене меню з різними додатковими можливостями, яких раніше ніколи не було.

Очікується, що в найближчі два місяці в десятках інших сервісів компанії з’являться нові функції і можливості, якими всі користувачі залишаться задоволені. Поки що складно сказати, як до такого нововведення поставляться користувачі, але взяти участь в тестуванні нововведень від підрозділу Google Labs абсолютно точно захочуть багато. Такі заходи повинні допомогти «пошуковому гігантові» створювати більш потрібні і корисні можливості для своїх сервісів, тим самим роблячи їх зручніше і простіше для використання.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.