Samsung пропонує забронювати Galaxy S10 вже зараз

Samsung запустила сторінку на своєму сайті для США з передзамовлення смартфонів Galaxy S10. Офіційна презентація лінійки відбудеться 20 лютого.

Прямо назва смартфона не розкривається, але заголовок «Ми знаємо, Ви в курсі того, що відбудеться найближчим часом» на сайті явно натякає на флагманську серію.

Клієнти можуть вибрати смартфон з контрактом операторів Verizon, AT & T, T-Mobile, Sprint і US Cellular, або без блокування. Пристрої будуть відправлені 8 березня – більш ніж через два тижні після презентації.

Пропонується взяти участь у програмі Samsung Trade In. Здавши старий смартфон, клієнт може отримати знижку до 550 доларів на новий Galaxy.

Про лінійці Galaxy S10 відомо практично все. У неї увійдуть три смартфона: S10e, S10 і S10 +. Молодша модель отримає 5,8-дюймовий дисплей, сканер відбитків пальців в бічній грані та подвійну основну камеру. S10 і S10 + оснастять збільшеними екранами, потрійними основними модулями і вбудованими під дисплей дактилоскопічними датчиками.

Крім того, ходять чутки про спеціальну версію з керамічним корпусом, 12 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ вбудованого накопичувача. Як чіпсет у всіх смартфонах виступлять Snapdragon 855 або Exynos 9820 (в залежності від ринку).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.