Huawei попередила Нову Зеландію про наслідки відмови від запуску 5G

Huawei розмістила повносторінкову рекламу в найбільших новозеландських газетах, в якій критикує австралійську влада через рішення заборонити китайської компанії запускати мережу 5G в країні.

У рекламі сказано, що «5G без Huawei – це як регбі без Нової Зеландії». Без технологій Huawei новозеландським користувачам доведеться платити більше за мережу п’ятого покоління, пояснює китайський виробник.

Реклама була розміщена в популярних в Новій Зеландії газетах, наприклад, The New Zealand Herald. На фотографії можна помітити команду в регбі All Blacks, яка виграла кілька кубків і двічі ставала чемпіоном світу.

Восени 2018 року Нова Зеландія заблокувала одному з найбільших операторів зв’язку Spark New Zealand можливість використання телекомунікаційного обладнання Huawei для мереж п’ятого покоління у зв’язку з загрозою національній безпеці.

Нагадаємо, що на початку 2019 року Huawei представила «найпотужніший» модем для мереж 5G. Він підтримує швидкість передачі до 6,5 Гбіт/с. Зараз виробник тестує його більш ніж в 10 країнах.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.