Xperia XZ4 отримає 52-мегапіксельну камеру

Японський портал  Sumahoinfo опублікував інформацію, згідно з якою Xperia XZ4 отримає камеру з роздільною здатністю 52 Мп.

Витік інформує про камеру смартфона з двома модулями на 52 і 16 Мп з діафрагмами f / 1,6 і f / 2,6 відповідно, а також з модулем ToF розширенням 0,3 Мп. Останній використовується для автоматичного фокусування і поліпшення роботи портретного режиму.

Також, портал розповів про технічні дані пристрої. Смартфон буде мати акумулятор ємністю 4400 мАг, 6,4-дюймовий OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 21: 9 і підтримкою технології HDR. За захист екрану відповідатиме Gorilla Glass 5-го покоління.

Як процесор очікується Qualcomm Snapdragon 855, однак, він не підтримує сенсори з роздільною здатністю більше 48 Мп в одинарній камері і більше 22 Мп в подвійний.

Також, імовірно, що Xperia XZ4 буде оснащуватися 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої. Заявлена ​​підтримка карт пам’яті microSDXC ємністю до 512 ГБ і Android 9 Pie «з коробки».

Смартфон з’явиться в чорному, сріблястому, синьому і темно-фіолетовому варіантах. Його анонс очікується в рамках виставки MWC 2019, яка пройде в Барселоні з 25 по 28 лютого.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.