Samsung Galaxy S9 нищівно сильно впав в ціні до шокуючого мінімуму

Хоч зараз на ринку і є вкрай багато хороших смартфонів від китайських брендів, але купувати продукцію таких виробників електроніки поспішають далеко не всі. Більшість людей хоче користуватися мобільними пристроями від перевіреними часом брендів, в зв’язку з чим одним з кращих телефонів, на їхню думку, є Samsung Galaxy S9, який надійшов у продаж трохи менше одного року тому, а купити його можна було на старті продажів в базовій версії за 28 980 гривнів.

Як стало відомо в ході дослідження, смартфон Samsung Galaxy S9 нищівно сильно впав в ціні, в результаті чого його вартість досягла шокуючого мінімуму. Важливо зауважити, що мова йде про постійну ціною в десятках торгових точок на території України, а не про якийсь спеціальну пропозицію. За зниженою ціною всього за 14 180 гривнів пропонують купити чорну, фіолетову, сріблясту, золотисту і блакитну градиентную забарвлення, зовнішній вигляд яких викликає захоплення.

Виходить, що за менш ніж рік з моменту початку продажів даний телефон топового рівня, навіть не дивлячись на підвищення ПДВ в Україні, став дешевше на цілих 14 000 гривнів. За зниженою ціною його вже реалізують багато магазинів на російському ринку, але при покупці в таких обов’язково слід уточнювати, чи діє на нього офіційна гарантія від виробника. Сам Samsung Galaxy S8, будучи флагманом, оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм і потужним 8-ядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц.

В іншому, мобільний пристрій може похвалитися 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, одинарної 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type -C і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Fast Charge. Також заряджати даний флагман можна «по повітрю» за стандартом Qi.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.